avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 2 dosare diferite pentru acelasi obiect
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

2 dosare diferite pentru acelasi obiect

Bună ziua,
Mă aflu în faza de fond al unui proces civil de recuperare a cererilor cu valoare redusă, în calitate de reclamant. Tocmai ce pârâtul a răspuns cu cererea de întâmpinare și a formulat cererea reconvențională. Am observat ca a fost creat un nou dosar în care s-au adăugat documentele trimise de parat și o citație de la judecătorie pentru înfățișarea părților în ianuarie. Neavând avocat în acest proces și prin urmare nu am cu cine să mă consult, aș dori să vă întreb dacă este normal să apară un nou dosar din ce moment ce pârâtul a depus o cerere reconvențională? În caz ca nu, ar trebui să cer conexarea acestor două dosare, având în vedere ca țin de aceasi judecătorie, ambele au același obiect și sunt implicate aceleasi părți, iar în momentul de față ambele dosare se află în faza de fond? Țin să menționez ca în răspunsul meu la întâmpinarea acestuia trebuie să fac referire la documentele depuse inițial alături de cererea de chemare în judecată, și nu cred ca mă pot folosi de acel document din moment ce face parte din alt dosar, nu?
Va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Valabilitate cerere reconventiala in apel/recurs maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna ziua, Pe fond am depus intampinare - cerere reconventionala pe care instanta a respins-o ca depusa tardiv din cauza unei stampile neimprimate integral ... (vezi toată discuția)
cerere reconventionala inabledea inabledea am castigat un proces si in urma acestuia am depus cerere reconventionala cu pretentii banesti,unde mi sa admis suma ceruta iar adversarii au depus recurs , ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala peste termen ContSters14151 ContSters14151 As avea nevoie urgenta de decizii ale ICCJ si decizii CEDO care sa contina admiterea unei cereri reconventionale peste termenul legal, respectiv odata cu ... (vezi toată discuția)