avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productie bijuterii handmade cu vanzare online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productie bijuterii handmade cu vanzare online

Buna ziua.
Am deja un SRL cu cod CAEN 4791 si doresc sa ma apuc de o mica afacere online de a face bijuterii handmade acasa. Bijuteriile nu vor fi din metale pretioase sau pietre pretioase si nu voi utiliza produse chimice. Doar voi folosi margele/pandantive din plastic/sticla/inox gata facute ce le voi asambla. Ce avize/autorizatii am nevoie sa pot desfasura aceasta activitate legal? Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
2025 cod caen srl pentru realizarea de bijuterii handmade DiandraToc DiandraToc Bună ziua! Vreau să-mi deschid un srl la care vreau să trec la coduri caen secundare și ceva legat de realizare de bijuterii handmade, uneori folosind ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)