Dorin Voicilas 
	    	Avocat

Dorin Voicilas 
	    	Avocat	    

LuciaNeagu 
	    	Utilizator

LuciaNeagu 
	    	Utilizator	    

În cazul în care există grad ridicat de handicap, chiar este necesară instituirea unei măsuri de ocrotire, care se face numai prin instanța de judecată. Apelați la un avocat care să vă îndrume despre ce măsură de ocrotire poate fi vorba, pentru că diferă de la caz la caz, în funcție de starea de sănătate a celui ce se dorește a fi ocrotit.
 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 LuciaNeagu 
	    	Utilizator

LuciaNeagu 
	    	Utilizator	    

Ce grad de handicap are ca adult`? Și ce fel de handicap`?
Ca adult sunt alte criterii, nu are relevanță ce încadrare a avut ca minor.
Dacă are discernământul păstrat este sucicient să-i fie desemnat un CURATOR.
 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 at2005	                   

Buna ziua. Am cateva intrebari legate de tutela adultului. Avem un baiat cu handicap grav mental si este adult. Pentru ca nu are discernamant am facut tutela, ... (vezi toată discuția)
	                    at2005	                   

Buna ziua. Am cateva intrebari legate de tutela adultului. Avem un baiat cu handicap grav mental si este adult. Pentru ca nu are discernamant am facut tutela, ... (vezi toată discuția)

TerezaB	                   

Bună ziua pentru o persoană adultă cu handicap grav retard mintal care este procedura de interdicție pentru protejarea drepturilor persoanei cu handicap? (vezi toată discuția)
	                    TerezaB	                   

Bună ziua pentru o persoană adultă cu handicap grav retard mintal care este procedura de interdicție pentru protejarea drepturilor persoanei cu handicap? (vezi toată discuția)

Ale .	                   

Buna ziua!
Adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de a decide pentru el, avand reprezentant, tutore legal pe mama acestuia. Mama impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)
	                    Ale .	                   

Buna ziua!
Adult cu handicap grav (autism) fara capacitatea de a decide pentru el, avand reprezentant, tutore legal pe mama acestuia. Mama impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)