avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal ca, după o contestație la o decizie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal ca, după o contestație la o decizie de compensare ...

Este legal ca, după o contestație la o decizie de compensare emisă de ANRP,, noua decizie, cu diferența rezultată în urma hotărârii definitive a Instanței, să fie reeșalonată pe alți 5 ani, deși eu eram anul acesta, la a patra tranșă? Acum plata se va face în 8 ani în loc de 5, conform art.41(1) din Legea 165/2023., Pot contestație și această nouă decizie în Instanță pentru a obliga ANRP să respecte legea și să emită o nouă Decizie în așa fel încât să achite despăgubirile stabilite de Instanță până la sfârșitul anului 2025, sau au o acoperire legală pentru reeșalonare?

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp legea 10/2001 IonDanielIon IonDanielIon Buna ziua! In anul 2010 am obtinut in instanta modificarea unei dispozitii a primarului prin care s-a dispus ca despagubirea sa fie pentru tot imobilul care ... (vezi toată discuția)
A.n.r.p. tibif tibif Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru intocmirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)