avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand pot semna contractul de concesiune cu Apele ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand pot semna contractul de concesiune cu Apele Române?? Curtea ...

Cand pot semna contractul de concesiune cu Apele Române??
Curtea de Apel s a pronunțat definitiv și a respins cererea de recurs. Astfel am rămas câștigător de licitație publică.
Pot semna contractul din momentul pronunțării sau din momentul comunicării??
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Nulitate recurs mihaimir mihaimir Va rog sa-mi spuneti ce se intampla in cazul in care o cerere de recurs nu cuprinde contul bancar al intimatului, desi contine nr de inmatriculare in RC si ... (vezi toată discuția)
Care va fi data prescrierii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa imi spuneti: 1. - la ce data se prescrie dreptul de a cere intoarcerea executarii silite, daca hotararea in baza careia ... (vezi toată discuția)
Care este data desfacerii casatoriei? user_nou user_nou Buna ziua. Poate cineva sa imi spuna care este data de terminare a unei casatorii prin divort: cea la care a fost pronuntata sentinta( cu drept de recurs) sau ... (vezi toată discuția)