avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am fost abuzat sexual când am fost copil de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am fost abuzat sexual când am fost copil de către verișorii ...

Dacă am fost abuzat sexual câmd am.fost copil de către verișorii mei care erau mai mari la vremea respectivă, eu aveam 8 sau 9 ani, iar acestia undeva la 12 13, asta s-a întâmplat acum 10 ani, dacă apelez la instanță va mai fi de folos? Nu le-am spus părinților nici în ziua de azi despre acest eveniment deoarece mi-a fost teamă, dar acum tot sunt cuprins de această traumă, am fost obligat să fac sex oral și m-au abuzat prin sex anal. Ce trebuie să fac pentru a acționa în instanță?

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac sex cu iubita dar ce voi pati daca mama ei afla? VladMihnea VladMihnea Buna ziua, ma numesc Vlad si am 18 ani. Am o intrebare la care nu stiu raspunsul... De 4 luni am o iubita in varsta de 15 ani; desi nu e de mult timp iubita ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor !! Deni26 Deni26 Am 17 ani si 8 luni, iar parintii mei nu sunt de acord cu prietenul meu, el are 20 . Ne ameninta mereu cu politia . Acum am ramas insarcinata . Daca vor merge ... (vezi toată discuția)