avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am primit decizia finala de la recurs și eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am primit decizia finala de la recurs și eu degeaba nu ...

Dacă am primit decizia finala de la recurs și eu degeaba nu am primit nici un ban de la primărie și nu am lucrat deloc la iei dintr-o greșeală a funcționare de la primărie am fost trecut ca trebuie sa dau bani înapoi ca as fi pe un stat de plata semnat de mine pt o suma infirma din anul 2020 și acuma trebuie sa dau o suma enorma înapoi adică penalități site aceia vreau să-mi spuneți dumneavoastră ce trebuie sa fac PS țin sa menționez ca nu am luat nici o suma de la primărie și nici nu am lucrat pt iei am jumătate de comuna martori și la instanta am dat martori și nu ia audiat pe nici unu pt ca eu nu am avut avocat pt ca sint pensionar cu pensie minima va multumesc

Alte discuții în legătură

Frauda mariusts mariusts Buna ziua, Am cumparat in urma cu cateva zile un produs de pe un site de licitatii din romania. Persoana respectiva a trimis produsul, dar cand l-am primit nu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala ContSters159442 ContSters159442 Buna ziua. Va rog sa ma ajute cineva cu un sfat. Anul trecut mi s-a pronuntat divortul. Am un baiat are 20 de ani, este elev la zi in clasa a XIII a. Avem o ... (vezi toată discuția)
Bani blocati sau bani disparuti? mihaigabi123 mihaigabi123 Imi puteti spune va rog ce se intampla cu sumele blocate dintr-un cont bancar la inchiderea acestuia? Am efectuat o tranzactie la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)