Buna ziua!
Asociatia noastra are 3 blocuri. Anul trecut s-a facut o adunare generala fara a face si o reconvocare conf legii (au fost doar 14 ). Presedintele de asociatie nu a fost prezent si nici cenzorul. Nimeni din vechea conducere nu a semnat nimic. Au ales alta conducere, au schimbat firma de prestari servicii, au pus un punct in care s-a precizat ca unul din blocuri se desprinde. Procesul verbal de la acea adunare nu a fost afisat la avizier iar noi nu am stiut nimic. La avizier pe listele de plata a fost trecut tot vechiul presedinte,dar nu a semnat. De la primarie nu s-a spus ca acea adunare nu a fost legala si deci au ramas cei vechi iar toate listele afisate sunt comune in prezent si semnate doar de prestatorul de servicii.
Intre timp acel bloc si-a facut asociatie noua la judecatorie in luna august. In data de 25.10 a.c s-a facut adunare generala, iar convocarea s-a facut prin scrisori postale. La blocul care s-a separat vechea conducere nu a trimis notificari ci doar s-a afisat pe usa blocului, deoarece nu am avut acces acolo. Ni s-a spus ca s-au separat.
Este statutara adunarea generala reconvocata facuta in data de 25.10 ac, in care a fost prezenta vechea conducere si cenzorul ,dar nu au fost convocati blocul scindat daca ei deja s-au inregistrat la judecatorie dar nu sunt separati cu apa,gaze,lumina, etc? Precizez ca Contractul cu prestatorul de servicii ptr administrare nu este semnat de conducere deoarece adunarea din anul 2023 a fost nestatutar.
In urma adunarii reconvocate din data de 25.10 s-a ales alta conducere. Acum prestatorul de servicii ne-a blocat asociatia, nu ne da nici un document,arhiva,certificat de inmatirculate,etc. Am facut petitie la politie si asteptam.
Va rog sa-mi spuneti cam care sunt pasii urmatori si pasii pe cate trebuie sa-i facem. Precizez ca din anul 2009 de la infiintarea asociatiei nu s-a facut nici o actualizare la judecatorie cu toate ca am ridicat problema in adunari si am sesizat si primaria.