avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua de curand mai exact axum o saptamana ma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua de curand mai exact axum o saptamana ma rugat socrul ...

Buna ziua de curand mai exact axum o saptamana ma rugat socrul meu sa i schimb 100 de dolari metionez faptul ca locuim in acelasi bloc si la acelasi etaj.Ma-am deplasat la o unitate bancara iar cei de acolo au constatat ca sunt falsi Au reținut bani si mi-au facut proces de predare/primire pt ai verifica mai exact

Alte discuții în legătură

Bani falsi beatricemanchevici beatricemanchevici Buna ziua, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si as avea nevoie de niste sfaturi, poate s-au mai confruntat si alte persoane , am primit o suna de ... (vezi toată discuția)
Bani falsi primiti de la banca lila688678 lila688678 Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota ... (vezi toată discuția)
Bani falsi, ramas fara masina, termen raspuns autoritati martix martix Buna ziua, nu stiu daca am incadrat intrebarea in categoria corecta dar am nevoie de parerea unor persoane mai avizate ca mine in pb existenta. Treaba sta ... (vezi toată discuția)