avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua revin dupa ce am trimis acel mesaj sa va ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua revin dupa ce am trimis acel mesaj sa va spun ca cei ...

Buna ziua revin dupa ce am trimis acel mesaj sa va spun ca cei ds la bancă ma-u sunat si mi-au zis ca bacnota o predau poliției va rog frumos sa imi spuneti ce urmează

Alte discuții în legătură

Plangere penala iguana iguana buna tuturor,am si eu nevoie de un pic de ajutor.am lucrat ca agent tehnic comercial la sc ...........................Suceava,am fost dat afara dupa niste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema cu operatorul de telefonie rds-rcs care ... deedee70 deedee70 Buna ziua. Am o problema cu operatorul de telefonie RDS-RCS care mi-a restrictionat accesul la mesagerie, pe motiv ca am trimis prea multe mesaje!!! Am sunat ... (vezi toată discuția)
Am încercat să iau un credit folosindu-mă de ajutorul cuiva de la bancă și de un certificat de căsătorie falsificat, iar acum mă caută poliția. ce se poate întâmpla în continuare? vlad0007 vlad0007 Am vrut anu asta ca sa iau un imprumut de la banca fiin mers la o institutie bancara care mia dat respingere. Dupa aceaia am aflat de la cineva ca ma poate ... (vezi toată discuția)