avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am avut instituită oprire de la ANAF pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am avut instituită oprire de la ANAF pe cont, iar ...

Bună ziua! Am avut instituită poprire de la ANAF pe cont, iar banca a făcut plata către ei, deși de la ANAF mi se spune ca nu aveau acest drept, ei doar trebuiau să îmi păstreze poprirea, nu să efectueze plata. Ce soluție există în această situație? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Cristina Bunea, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent va rog :cont poprit cu credit ipotecar in derulare monkeyy monkeyy Am un un credit ipotecar in derulare si ANAF mi-a pus poprire pe contul in care achit rata bancara. Momentan nu mai pot plati rata pentru ca banii se duc ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Cont societate porpit de catre anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu ... (vezi toată discuția)