avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Am cumparat o masina de la un proprietar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Am cumparat o masina de la un proprietar care la randul ...

Buna ziua

Am cumparat o masina de la un proprietar care la randul sau a cumparat masina de la o firma in data de 01.04.2024, a inregistrato in evidentele fiscale, dar la politie nu a transcris masina ulterior in data de 01.07.2024 firma respectiva avand ceva probleme un executor judecatoresc a pus sechestru pe bunurile firma din baza de date a politiei masina reiesind pe firma respectiva proprietar, eu cumparand masina de la persoana respectiva inregistrand la randul meu in evidentele fiscale am hotarat sa o transcriu, insa surpriza la politie m-am blocat masina reiesind sechestrata.
Ce pot sa faca in situatia de fata avand in vedere ca persoana respectiva are factura, la randul meu, eu contract de vanzare cumparare inregistrate,

Alte discuții în legătură

Sechestru niculescu1973 niculescu1973 daca am cumparat un auto in 2017 si am aflat ca are sechestru pus pe 28 11 2015 .....firma a vandut masina pe 20 03 2015 unei alte persoane iar acea persoana a ... (vezi toată discuția)
Salutare! de curând am cumpărat o mașina un mercedez benz ... Manae98 Manae98 Salutare! De curând am cumpărat o mașina Un Mercedez Benz c200 , mi-a plăcut mașina așa ca am cumparat-o! Respectivul nu era proprietarul mașinii pe ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)