avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna! Verisoara mea a locuit in UK unde a facut un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna! Verisoara mea a locuit in UK unde a facut un copil cu un ...

Buna!
Verisoara mea a locuit in UK unde a facut un copil cu un barbat din Africa care are doar ILR ptr. UK ca si document. El nu isi doreste sa formeze o familie sau sa ii sustina si nu ii plateste pensia alimentara, a fost nevoita sa revina in Romania la parinti unde primeste ajutorul necesar.
L-a pus sa semneze ca o lasa sa plece cu copilul din UK cu 2 ani in urma.
Intrebarea este:
Ce document poate face sau ce procedura trebuie facuta sa nu ii se mai ceara un act de identitate in original de la tata pentru copil de fiecare data cand il inscrie pe la o institute scolara sau medical, etc.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna! verisoara mea a locuit in uk unde a facut un copil cu un ... gabi131 gabi131 Buna! Verisoara mea a locuit in UK unde a facut un copil cu un barbat din Africa care are doar ILR ptr. UK ca si document. El nu isi doreste sa formeze o ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cruceruvalentin cruceruvalentin Ma numesc Valentin.. povestea mea..in luna martie sotia (fosta am div) custodie comuna la cei 2 copii dar am locuit impreuna,revin in martie sotia a plecat in ... (vezi toată discuția)
Salut, prietena mea are o fetiță de 8 ani si este în îngrijire ... Mihai2407 Mihai2407 Salut, Prietena mea are o fetiță de 8 ani si este în îngrijire speciala de către mama pentru ca are diabet. Concubinul a făcut în așa fel încât a ... (vezi toată discuția)