avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! In 2021, împotriva mea a fost depusă o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! In 2021, împotriva mea a fost depusă o plângere la poliție pentru delapidare ...

Buna seara!
Va rog sa mă ajutați cu o situație!
In 2021 , împotriva mea a fost depusă o plângere la poliție pentru delapidare de către societatea unde eram angajata(plângere total falsa ).
Anul acesta, s-a dispus de către procuror clasarea cauzei din lipsa de probe , însă societatea respectivă a depus plângere împotriva soluției și sunt chemată in fata instanței în calitate de intimat.
Problema este că eu in aceasta perioada nu dispun de bănuți pentru onorariul avocatului, îmi puteți spune va rog daca am vreo șansă să primesc un avocat din oficiu,sau daca mă pot reprezenta singura la primul termen, care este procedura sau ce voi fi întrebată etc...
Sunt destul de impacientata pentru că nu sunt o cunoscătoare a legi și nu știu cum ar trebui sa procedez

Alte discuții în legătură

Pot cere judecarea in lipsa a intimatului intr-o plangere penala? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Dupa ce am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie si de la Prim-Procuror la o plangere penala impotriva cuiva, am depus plangere la ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei prim procurorului ContSters145250 ContSters145250 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: Un debitor nu vrea sa plateasca facturile de marfa pe motiv ca marfa nu a fost in cantitatea ... (vezi toată discuția)