avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună, aș dorii să știu toată procedura care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună, aș dorii să știu toată procedura care trebuie făcută ...

Bună, aș dorii să știu toată procedura care trebuie făcută pentru a putea adaugă și numele de familie al mamei mele (părinți find necăsătoriți) și cum se procedează în cazul în care la momentul de față nu sunt în România deoarece ce studiez în afara țării.
Mulțumesc pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil (nascut in romania) de tata cetatean strain mariastasinopoulou mariastasinopoulou Buna ziua!! as dori daca se poate sa ma ajutati cu raspunsuri la o problema foarte importanta pentru mine .Mai intai sa va descriu cazul .Deci ..in 1994 luna ... (vezi toată discuția)
Am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain care nu figureaza pe certificatul de nastere GiuliaM GiuliaM Buna ziua! As dori si eu un sfat! Sunt studenta, am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain, insa el nu figureaza pe certificatul de nastere! Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea nou nascutului miruna12345 miruna12345 buna am si o intrebare.voi naste peste 3 saptamani,iar tatal copilului nu va putea sa ajunga in tara,lucrand in afara tarii.ce demersuri sau acte sunt ... (vezi toată discuția)