avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL servicii de întreținere și înlocuire ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL servicii de întreținere și înlocuire echipamente de spălătorie și bucătărie, in domeniul maritim, prestație pe vapor, in afara țării.

Buna ziua. Doresc să înființez un SRL, in cadrul căruia se vor presta servicii de întreținere și înlocuire echipamente de spălătorie și bucătărie, in domeniul maritim, prestație care se va desfășura pe vapor, in afara țării.
Vă rog frumos să mă ajutați să înțeleg care este codul CAEN necesar înființării firmei, situația juridică care implică angajarea muncitorilor in Romania și delegarea lor pentru munca in străinătate. Va mulțumesc în avans.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sediu social srl. prestare la beneficiar Alina1704 Alina1704 Buna ziua. Recent am fost la o casa de avocatura cu care am discutat sa se ocupe de procedura de infiintare a unui SRL. Tot prin aceasta casa de avocatura ... (vezi toată discuția)
Activitate srl Activitate_SRLL Activitate_SRLL Pot sa infiintez un SRL cu activitate la sediul social, coduri caen activate, dar sa prestez munca la domiciliul clientului in alta tara? Urmeaza sa plec 2 ... (vezi toată discuția)