avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara acum peste 6 luni de zile respectiv in luna ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara acum peste 6 luni de zile respectiv in luna aprilie ...

buna seara acum peste 6 luni de zile respectiv in luna aprilie 2024 intr o seara am iesit cu masina sa ma intalnesc cu niste amici .dupa ce ne am intalnit si a trecut timpul am plecat toti acasa in timp ce eu ma indreptam spre masina eu si cei 2 prieteni ai mei care aveau blocurile situate in aproprierea masinii mele un indivit situat pe la 20 25 de m de noi incepe si ragneasca furios si incepe sa fuga dupa noi ne-am speriat toti de el mai ales ca era cu gluga in cap si acolo find o zona plina de alcolici si nebuni care umbla noaptea pe strazi am inteles pe parcurs.in fine cand a ragnit la noi am inceput sa fugim speriati catre masina mea parcata cam la 20 25 de metri am ajuns am descuiat masina cand am patruns in masina ala ne-a ajuns din urma,mi-a prins usa soferului si a inceput sa traga de ea sa mi o deschida fortat si sa incerce sa ma scoata din masina afara ,dupa 2 sau 3 incercari am inchis usa amici cei 2 urcase in masina deodata cu mine , unul in dreapta mea si unul in spate dupa ce am puns contactul mi a lovit cu pumnul geamul dupa ce am pus contactul s a urcat sus pe capota cu picioarele dand cu palma in parbriz si cu picioarele in capota am dat cu spatele s a dat jos cu picioarele apoi am dat din nou in fata mi a murit motorul de ff multe ori din starea de panica excesiva pe care o aveam si presiunile pe care mi le faceau prietenii mei din masina. cand am dat a doua oara cu spatele iar mi a murit motorul atacatoru sa indreptat spre masina lovindu mi cu ambele maini capota masinii din nou am dat inapoi si de frica am dat drumul la ambreiaj mai violent si pedala de acceleratie l am lovit pe el si 2 masini parcare el s a ales cu 2-3 zile de ingrijiri medicale ,eu m-am ales cu dosar penal pentru tentativa de omor ca procurorul a zis ca am vrut sa dau intentionat peste el dar nu a fost intentia mea,intentia mea a fost sa fug de el fiind ca era nebun si beat. am control judiciar de acum si pana in prezent. ar fii sansa sa scap cu o condamnare cu suspendare,nu am antecendente penale si nu am avut niciodata probleme cu legea,totul s-a intamplat din vina lui mentionez ca nu l am vazut niciodata nu l cunosc cine e doar prietenii il cunoscut si il stiu de persoana cu probeleme cu alcoolul si de comportament am inteles ca are si cazierul murdar acest indivit considerat victima de organele judiciare.eu consider ca sunt nevinovat si am actionat de panica si frica de persoana ca mi putea pune viata in pericol la fel si prietenii mei.astept o parere va multumesc frumos si ma scuzati daca sunt greseli gramaticale sau cuvinte puse prost.O seara placuta si fara belele cum am patit eu.

Alte discuții în legătură

Complice la furt fara sa vreau alexandruc88 alexandruc88 Buna. Am si eu o nelamurire si poate ma ajuta si pe mine cineva sa imi rezolv problema in care am intrat fara sa vreau .. Totul incepe intr-o sambata ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala din culpa solutionat cu vina victimei andreeaneca andreeaneca Buna ziua , am avut un accident rutier in afara localitatii , unde victima mi-a sarit in fata masinii tranversand strada in fuga deoarece masina in care era ... (vezi toată discuția)
Se face inchisoare pentru asa ceva ? VladF21 VladF21 Buna seara. Nu stiu daca am postat unde trebuie cu intrebarea mea. Povestea mea incepe in anunt 2014 , cand a avut loc o bataie intre cativa baieti. Fiind ... (vezi toată discuția)