avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intr-o familie in care sotia a decedat cine are drept ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intr-o familie in care sotia a decedat cine are drept de decizie ...

Intr-o familie in care sotia a decedat,cine are drept de decizie in privinta locului de inhumare:sotul sau parintii?
Cel mai recent răspuns: Pavelnina , utilizator 20:05, 29 Noiembrie 2024
Soțul.
Sotul doreste sa ramana in Bucuresti unde decedata a locuit,iar tatal doreste s-o duca la Constanta unde are cripta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces/ajutor de deces. ancapopescu166 ancapopescu166 Bună ziua oameni dragi! Mă confrunt cu 2 probleme destul de mari în familie! Un membru al familiei a decedat de curand. In ziua respectivă TATĂL ... (vezi toată discuția)
Deshumare vali valentina vali valentina Buna ziua ,se poate deshuma un defunct la 1 an sau la 7 ani?si daca se poate deshuma fara ca fiul si sotia acestuia nu sunt de acord,asta doar ca mama ... (vezi toată discuția)
Divortul pysykmady pysykmady Buna ziua,as dori sa stiu si eu cateva amanunte in privinta divortului,eu si sotul nu ne mai intelegem bine deloc,timp de 8 luni de zile am locuit cu parinti ... (vezi toată discuția)