avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deshumare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deshumare

Buna ziua ,se poate deshuma un defunct la 1 an sau la 7 ani?si daca se poate deshuma fara ca fiul si sotia acestuia nu sunt de acord,asta doar ca mama decedatului isi doreste sa-l mute intr-o cripta (platita de ia)vecina(cripta)cu a ei(decedatul fiind acum inmormantat in locul pe care si l-a facut pt ia.Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Deshumare vali valentina vali valentina Buna ziua ,se poate deshuma un defunct la 1 an sau la 7 ani?si daca se poate deshuma fara ca fiul si sotia acestuia nu sunt de acord,asta doar ca mama ... (vezi toată discuția)
Acte deshumare Livica Livica Buna ziua! Mama mea vrea sa-l dezhumeze pe tatal meu pt ca nu are acte pe locul unde este inmormantat. De la cimitir i s-a cerut acordul titularilor, altfel ... (vezi toată discuția)
Doresc să-mi reînhumez soțul în bucurești. În ce condiții pot face asta? Placinta8 Placinta8 Cum as putea sa mut sicriul cu sotul meu dintr-o comuna, in locul de veci din Bucuresti. Am fost victimele unui accident rutier. Sotul meu a murit pe loc, la ... (vezi toată discuția)