avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, am o întrebare cam de 3 pagini. Mă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, am o întrebare cam de 3 pagini. Mă numesc M.C, ...

Bună seara, am o întrebare cam de 3 pagini. Mă numesc M.C, am săvărșit un lanț de infracțiuni în anul 2007, 1) art 174, 175, cod penal 1968, și conducere fără permis O.U.G.195/2002, Am fost condamnat 20 ani pentru prima infracțiune iar restu au fost contopite și mi-sa dat un spor de 2 ani. Execut 15 și 11 luni mă eliberez în temeiul vechiului cod penal din 1969 art 59, în 2023. Fac o solicitare la direcția regim permise și examinări, mă trezesc că îmi aplică un tratament juridic adică noul cod penal și îmi pune de la ei putere interdicție art 66 noul cod penal, de fapt au încălcat Constituția României aplicândumi o lege nefavorabilă, de fapt acești domni polițiști de la examinări dacă aud cuvintele conducere fără permis se activează în iei niște elemente de discriminare. De fapt te condamnă iei a 2 oară, solicit să lămuresc acest aspect de reintegrare socială nu de a mai recidiva, pe românește mi-a venit mintea la cap. Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere.

Alte discuții în legătură

Pluralitate infractiuni florinamed florinamed buna seara datele problemei ar fii: perioada de suspendare 2,6 ani acum s-a sacarsit o nou infractiune in perioada asta de incercare conducere fara permis + ... (vezi toată discuția)
Care este limita de achitare a amenzii penale?de permis nu stiu nimic. Raducu73 Raducu73 necunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie ... (vezi toată discuția)
Mi se anuleaza permisul de conducere? scumpicu30 scumpicu30 Solutia pe scurt: 1. În baza art. 86 alin. 1 din O.U.G. 195/2002 rep., cu aplicarea art. 5 Noul Cod penal, raportat la art. 396 alin. 1,2 si alin. 10 Cod ... (vezi toată discuția)