cam_gav a scris:
din nota de lichidare noul angajator extrage informatii legate de veniturile brute pe ultimile 6 luni, necesare la stabilirea bazei de calcul a unui eventual concediu medical de care ati putea beneficia la noul loc de munca.de asemeni , in nota de lichidare sunt trecute calificativele pe ultimii 3 ani de activitate si e casi o recomandare a dumneavoastra.
Multumesc. Tot ceea ce scrie in nota de lichidare e ca am fost angajat in functia cutare pe durata cutare la firma cutare. Nu sunt trecute calificative nicaieri. Fostul angajator "nu le are pe astea cu legea si birocratia".
[EDITAT]
P.S. Nu am mintit, si nu mint din fire, in aceasta situatie (nevinovat fiind), am experimentat si zicand adevarul de-a fir de-a par - nu te angajeaza nimeni cu "concediere disciplinara", fiindca nimeni nu se leaga la cap daca nu-l doare, poate doar eu pentru principii, dar eu sunt om. Nu am nimic de ascuns in final din toate acestea, nici nu-mi sta in fire sa amenint nici sa complotez. Mi-e sete sa mi se faca dreptate insa.