avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu contractul de proprietate al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu contractul de proprietate al apartamentului!

Pentru schimbarea cartii de identitate am nevoie de actul cu care se face dovada adresei de domiciliu. Acesta ar fi contractul de proprietate al apartamentului, pe numele parintilor. Problema este ca ei nu au decat: contract de construire si contract de imprumut. Cand le-am prezentat la politie mi s-a cerut si procesul verbal. Acest proces verbal a fost pierdut sau nu a fost niciodata intocmit. Parintii mei nu stiu nimic despre el. De unde pot obtine acest proces verbal in cazul in care a fost pierdut? Ce trebuie facut in cazul in care el nu a fost niciodata intocmit? Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 13:11, 3 Noiembrie 2006
de la firma/autoritatea cu care parintii dvs. au incheiat contractul de constructie.
ce alte acte de proprietate mai au parintii dvs. relativ la casa? e intabulat dreptul de proprietate in CF (teren plus casa)?aeti certificat de urbanism? imi trebuie mai multe detalii pt a putea sa va dau un raspuns
Un duplicat al Procesului verbal il puteti obtine de la institutia cu care a fost incheiat contractul de construire. Daca acest contract este cu ICVL-ul, acum se numeste ROMCONFORT si are sediul la Universitate, langa Libraria M. Eminescu.
Contractul de imprumut este incheiat cu C.E.C.-ul, iar contractul de construire cu O.J-C.V.L. Bacau. Unde are sediul acest O.J.C.V.L. si la cine ma pot adresa?
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2006
Georgiana_Popa, utilizator
locuinta e construita in oras sau in vreo comuna?
E un apartament de bloc in orasul Bacau.

Alte discuții în legătură

Cum scot un duplicat de pe actul de proprietate pierdut? Mihaita Elena Mihaita Elena Locuinta a fost cumparata prin I.C.V.L centrul 6 in 1978 si a fost data in folosinta in 12.04.1979. Precizez ca locuintei nu i s-a facut cadastrul si ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparea apartament-sume achitate armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am achizitionat un apartament care are un istoric de mai multi proprietari. Primul proprietar a achizitionat apartamentul de la stat (Oficiul ... (vezi toată discuția)
Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)