Gabriel George Mocanu 
	    	Consultant resurse umane

Gabriel George Mocanu 
	    	Consultant resurse umane	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

camelia21 
	    	Utilizator

camelia21 
	    	Utilizator	    

camelia21 
	    	Utilizator

camelia21 
	    	Utilizator	    

sabb	                   

Sunt angajata la o firma de stat si imi inceteaza contractul de munca pe perioada determinata, maine 31.08.2009- precizez ca nu mi s-a facut nici un raport de ... (vezi toată discuția)
	                    sabb	                   

Sunt angajata la o firma de stat si imi inceteaza contractul de munca pe perioada determinata, maine 31.08.2009- precizez ca nu mi s-a facut nici un raport de ... (vezi toată discuția)

icca50	                   

Va salut pe toti membrii forumului!Sunt noua aici si vreau sa va expuns situatia mea in speranta ca ma veti ajuta!
Am terminat facultatea anul trecut si am ... (vezi toată discuția)
	                    icca50	                   

Va salut pe toti membrii forumului!Sunt noua aici si vreau sa va expuns situatia mea in speranta ca ma veti ajuta!
Am terminat facultatea anul trecut si am ... (vezi toată discuția)

B_Larisa	                   

Buna ziua! Am primit decizia pentru somaj, in care scrie \\"Avand in vedere restrangerea activitatii firmei. In baza art. 65 alin 1 din Codul Muncii; in ... (vezi toată discuția)
	                    B_Larisa	                   

Buna ziua! Am primit decizia pentru somaj, in care scrie \\"Avand in vedere restrangerea activitatii firmei. In baza art. 65 alin 1 din Codul Muncii; in ... (vezi toată discuția)