avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In anul 2006 cineva a facut imprumuturi cu buletin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In anul 2006 cineva a facut imprumuturi cu buletin fals la mai ...

In anul 2006 cineva a facut imprumuturi cu buletin fals la mai multe banci, in 2006 am depus o plângere la poliție, eu neavand niciodata imprumut la nici o banca,am fost la băncile respective de unde am scos o copie de pe buletin unde aparea o alta persoana cu adresa mea si poza lui,mi-au dat poza de la banca, copia de buletin cu stampila banci, conform cu originalul, ducand si la politie actele,am dat mai multe semnaturi,inscrisuri,sa facut o expertiza grafoscopica,de unde a iesit din inscrisuri ca nu este scrisul meu,poza mea,inscrisurile mele,sa inchis dosarul in 2008 dosar penal.
In 2020 am fost dat în judecată de o banca printr-un executor judecatoresc, si de 4 ani mă tot plimb prin tribunale cu probele in mână, nedand nimeni un verdict,am un avocat dar ..ce este de facut, acum mi-a cerut altă expertiză grafologica spunand ca cea lalta expertiză este din dosarul penal, dar de acolo s-au facut imprumuturile,tot amana termenele,noaptea minți

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica DanyD DanyD Se poate efectua o expertiza grafica a unei semnaturi dupa o copie de pe actul care se presupune ca a fost falsificat? Originalul nu se mai gaseste. (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri si semnatura privata gheil gheil Buna, in urma unui accident de munca suferit sa efectuat Procesul verbal de constatare a accidentului de munca cu care nu am fost de acord deoarece se sustinea ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)