avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , sunt martor intr un dosar si mi a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , sunt martor intr un dosar si mi a fost retinut telefonul ...

Buna ziua , sunt martor intr un dosar si mi a fost retinut telefonul , au trecut 5-6 luni si nu m a chemat la perchezitie informatica nu am nici un raspuns , am inteles ca pot sa trimit o cerere de restituire bunuri dar nu gasesc nicaieri , unde pot sa fac rost de cerere? multumesc.

Alte discuții în legătură

Salutare! cine poate sa îmi explice cum funcționează percheziția ... Rzvy999 Rzvy999 Salutare! Cine poate sa îmi explice cum funcționează percheziția informatică? Am câteva întrebări, la care nu găsesc răspuns precum: 1. Cat durează ... (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice mariuscostel mariuscostel Buna ziua. Am si eu o mare problema,dar si cateva dileme in acelasi timp. Pe data de 11 mai 2016,la ora 06.10,am avut \"onoarea\" de a primi in locuinta pe ... (vezi toată discuția)
Restituire bunuri retinute la perchezitie Marius_2000 Marius_2000 In urma cu cateva luni, am fost suspect de o infractiune si a fost efectuata o perchezitie la domiciliul meu la care mi-au fost ridicate pentru cercetari 2 ... (vezi toată discuția)