avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sotul meu este angajat la firma mea.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sotul meu este angajat la firma mea.

Buna. Sotul meu este angajat la firma mea. El are datorii la anaf de pe o firma a lui veche, care nu mai functioneaza. Eu, ca si firma ii pot plati datoria lui, ca si angajat al firmei mele? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 15 Decembrie 2024
Numai in situatia in care i se va pune proprire pe salariul atunci veti fi obligata sa faceti plata conform prevederilor legale.
Si as putea sa platesc integral suma? Multumesc
Daca se poate , o puteti plati integral.
Ok, mulțumesc! O zi buna!
Mai puteti sa mi raspundeti va rog la o intrebare… amnistia asta fiscala, prin care platesti doar debitul fara penalitati se incheie anul acesta? Sau e valabila mai mult timp?multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita srl - e posibil? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna seara, am un SRL-ma ocup singura de acest magazin-eram eu si sotul meu in acte, dar acesta a decedat si am ramas singura. am ceva datorii la stat, ... (vezi toată discuția)
Am transmis notificarea formular d11 (persona juridica) daciatrusca77 daciatrusca77 Buna ziua! Am transmis notificarea formular D11 (persona juridica) pentru a beneficia de amnistia fiscala conform OUG 107 pe 23 septembrie, dupa care care ANAF ... (vezi toată discuția)
Penalitati si dobinzi la srl suspendat gemilia gemilia buna ziua am suspendat activitatea firmei si azi m-ia zis la finante ca penalitatile la datoriile care sunt pe firma curg in continuare exista ceva lege care ... (vezi toată discuția)