avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Corectie D300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Corectie D300

Corectie D300

Bună ziua! Am.primit de la anaf o nota de conformare din care rezulta ca trebuie sa fac o corectie la D300 la luna 12 a anului precedent întrucât firma datorează o suma x pt tva.
Am intocmit cererea către Anaf, d300 cu modificare la rd 40 unde am adăugat suma stabilită de Anaf și am transmis doc.
Acum tr sa ma întorc la luna decembrie 2023 și sa fac nota contabila 1174= 4423?
Este corect?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decont tva gabi.b gabi.b In balanta de verificare am soldul contului 4423 tva de plata 2400 care provine de la o factura emisa in luna decembrie 2011 si soldul contului tva de ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala cu impozit gresita in bilant invatacel invatacel Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. in bilantul de la decembrie 2010 a fost trecuta gresit o cheltuiala cu impozitul (suma 4000 lei ... (vezi toată discuția)
Tva platit desi era de recuperat Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Trebuie sa refac deconturile de TVA pentru perioada februarie-august. La decembrie 2013 avea de plata 3000 ... (vezi toată discuția)