avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am făcut un credit la banca în 2016, am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am făcut un credit la banca în 2016, am platit până ...

Buna ziua am făcut un credit la banca în 2016 am platit pina in septembrie 2017 după care am plecat în afara țării ,nu am mai putut plăti rata și banca mă dat la recuperatori de 3 ani nu mi-a mai trimes nici o scrisoare nimic ce pot sa fac să știu cum stau lucrurile sa prescris sau trebuie să plătesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2024
Stoke on Trent, utilizator

Alte discuții în legătură

datorii banci EddW EddW Am o datorie din 2007 la o banca ,din 2008 nu am mai platit,In 6 septembrie 2016 am primit o recomandata ,pentru care am semnat la posta fara sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Concubinaj urmat de casatorie si partaj- credite/datorii puyutzul puyutzul in anul 2008 am cunoscut o fata in anul 2009 ia a plecat in spania ca sa castige un ban si sa-mi trimeata pentru a achita unele datorii la bancii pe care ni ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neplatit Adrian_25 Adrian_25 Buna, am nevoie de putina lamurire. Am luat un credit acum 3 ani, doar cu adeverinta de salar si cu buletinul de la banca, am platit un an dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)