Am dreptul la apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune , uzucapiune facut de cativa ani .
Uzucapiunea s-a facut pe nr. de casa 539 , dar in dosar s-a folosit CF de la alt imobil.
Gasesc acuma , afisata la primarie , o somatie "" asupra imobilului identificat in CF nr ..."" .
In somatie nu e trecut numarul de imobil pentru care se face uzucapiunea , dar eu recunosc nr de Cf si am acte doveditoare si implicit dosarul lor anterior prin care s-a facut uzucapiune pe imobil nr 539 . Ei fac acuma uzucapiune pe acelasi nr de imobil, 539 , folosind adevaratu CF , in al doilea dosar .
..........
e legal sa se faca doua dosare de uzucapiune pe acelsi nr de casa ?
cum pot sesiza organele judecatoresti asupra acestui "" abuz "" ?
Da, V-ati propus o misiune foarte grea. Succes. Aveti la indemana ajutorul public judiciar. Ajutorul public judiciar se poate acorda în următoarele forme: a) plata onorariului pentru asigurarea reprezentării, asistenței juridice și, după caz, a apărării, printr-un avocat numit sau ales, pentru realizarea sau ocrotirea unui drept ori interes legitim în justiție sau pentru prevenirea unui litigiu, denumită în continuare asistență prin avocat; De asemenea, puteti formula o cerere catre baroul de care apartineti dvs. teritorial.
Buna dimineata.
Daca-mi va fi aprobat un avocat din oficiu , el o sa ma reprezinte pana la finalul situatiei ? ...adica , in caz ca dosarul de revizuire nu se finalizeaza in favoarea mea , o sa atace in alt dosar falsul din CF ?