avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Furt identitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Furt identitate

Sunt in cautarea unui loc de munca si un angajator gasit pe internet mi-a raspuns la CV ul trimis. Mi s-a cerut o poza cu buletinul si din prostie fara sa caut umpic despre ce este vorba am trimis. Chiar dupa cateva minute mi am dat seama am incercat sa sterg mesajul dar nu am mai reusit nimic. Acuma am facut petitie la politie si maine am programata o verificare la Anaf sa aflu daca nu cumva mi s-au creat credite la asa zisele IFN-uri. La biroul de credite nu pot sa ma loghez cu sms ca ei spun ca nu sunt in baza lor de date cu vreun numar. Asta inseamna ca nu sau facut credite cu ajutorul datelor mele? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Raportare biroul de credit fara acord scris Mide Ghe Mide Ghe Buna ziua In urma cu 2 ani am facut o tampenie mare. Am luat un credit de 600 de lei de la un IFN pe internet. Spuneau ca este fara dobanda si comisioane daca ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite Cristina2828 Cristina2828 Buna ziua, in luna Noiembrie 2018 mi-am facut un card de cumparaturi in valoare de 7000 lei.Neavand internet banking nu am stiut ce suma trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)