avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer UBB/UniBuc drept
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer UBB/UniBuc drept

Buna seara.
As dori sa ma transfer anul viitor (sunt anul 1) de la UBB, facultatea de drept, la facultatea de drept din cadrul UniBuc. Doresc sa ma transfer deoarece am facut liceul in Bucuresti, doresc sa locuiesc acolo, nu doresc sa raman in Cluj pe toata durata studiilor (mentionez ca nu am domiciliul in Bucuresti/Cluj). Totusi, este obligatoriu sa indeplinesc unul din motivele pe care le-am vazut postate pe internet? (schimbarea domiciliului parintilor/apropierea de sot/sotie/motive medicale). Mai exista alte "motive intemeiate" aprobate de institutiile universitate? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru transfer de la o universitate la alta ContSters183660 ContSters183660 Am cautat pe diverse pagini despre transferul de la o universitate la alta, dar pe alte site-uri gasesc pareri diferite. Intrebare mea este: daca esti la ... (vezi toată discuția)