avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal de punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal de punere in posesie

Proces verbal de punere in posesie

Buna ziua,
În baza carei prevederi legale s-au emis Procesele verbale de punere in posesie , pe Legea 18/1991 sau următoarele, până în luna Mai-2000 ?
Cine emitea aceste PV si in baza caror documente ? (rog sa fie menționate in ordine cronologica)
Pot exista două Procese verbale de punere în posesie, ambele pt aceeasi suprafată de teren, dar unul pentru un moștenitor și altul pentru toți moștenitorii ? În acest caz, cine a greșit, cine a încălcat legea ?

Vă multumesc !

Alte discuții în legătură

Doua pv de punere in posesie pt aceeasi suprafata de teren. Gelu222 Gelu222 Doua PV de punere in posesie pt aceeasi suprafata de teren Buna ziua, Pot exista doua pv de punere in posesie, pentru aceeasi suprafata de teren ? Un PV ... (vezi toată discuția)
Teren legea 18/1191 mihai09 mihai09 am cumparat de la tatal meu un teren in 1994 undeva in judetul Olt, neintabulat in CF in anul 2002 s-a reconstituit dreptul de proprietate in baza legii ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate SIMIEMI SIMIEMI Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: in anul 1981 bunicii sotului cumpara casa la tara iar dreptul de folosinta pentru 250 mp li se ... (vezi toată discuția)