avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ca persoana fizica pot vinde cu recurenta catre o ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ca persoana fizica pot vinde cu recurenta catre o persoana juridica bunuri pe baza de contract de vanzare-cumparare?

Buna ziua, Ca persoana fizica pot vinde cu recurenta catre o persoana juridica bunuri pe baza de contract de vanzare-cumparare? In ce fel sunt impozitata eu ca persoana fizica si cum procedez, va rog, sa achit impozitul pentru vanzari? Multumesc frumos pentru orice raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare stocuri persoana fizica apetra apetra in ce conditii o persoana fizica care a dobandit stocuri in urma vanzarii unor parti sociale le poate vinde unei persoane juridice? (vezi toată discuția)
Documente si inregistrare contabila vanzare in rate imobil de catre un cabinet stomatologic la o persoana fizica drcrisan drcrisan Buna ziua, as dori sa stiu ce documente justificative trebuie intocmite si inregistrate in contabilitate pentru un contract de vanzare a unui imobil cu plata ... (vezi toată discuția)
Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)