avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Daca exista un dosar penal pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Daca exista un dosar penal pentru divergenta in trafic ...

Buna ziua! Daca exista un dosar penal pentru divergenta in trafic incheiat iar pe perioada de probatiun s-a facut un alt dosar penal pentru furt ( una din persoane doar a ajutat sa puna produsul in masina si nu stia ca este furat ) a fost si el implicat pt ca a pus mana si ca avea gluga pe cap pentru ca asa poarta persoana respectiva iarna) credeti ca ajuta clementa in dosar daca pagubitul cere acest lucru pentru aceasta persoana?

Alte discuții în legătură

Buna seara! am un prieten care a avut un prim dosar penal si ... Mariana 2334 Mariana 2334 Buna seara! Am un prieten care a avut un prim dosar penal si s a incheiat pedeapsa acum 1 luna ( probatiune,cursuri etc) dosarul a fost pentru o altercatie in ... (vezi toată discuția)
Insusire articol din magazin fara intentie ContSters337003 ContSters337003 ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat ... (vezi toată discuția)
Furt aparent grav abcd123 abcd123 Buna ziua,am o problema aparent grava si vreau sa va cer parerea. In ziua de 21.04 am fost in Zara sa imi ridic niste pantaloni pe care i.am dus la ... (vezi toată discuția)