avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am cumpărat în anul 2015 o vulcanizare într-o zona ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am cumpărat în anul 2015 o vulcanizare într-o zona de locuit

Am cumpărat în anul 2015 o vulcanizare într-o zona de locuit L1 peste drum de mine este zona industriala 10m, vecinul de lângă mine are o hala industriala și casa și ma tot reclama k am nevoie de acordul lui ca să pot funcționa,va rog să-mi spuneți dacă sunt la limita de zona industriala mai am nevoie de acord vecini?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vulcanizare gechiran gechiran Buna ziua, vreau sa-mi deschid o vulcanizare la curte, intr-o zona de case. Am nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru? Multumesc. (vezi toată discuția)
Daca vecinul nu isi da acordul de construire nokkia13 nokkia13 buna ziua,vreau sa fac o hala pentru vulcanizare si vecinul nu imi da acordul inscris la notar ce pot face sa pot construi legal,distanta intre mine si el este ... (vezi toată discuția)
Acord vecini la pfa Ramo_davi04 Ramo_davi04 Buna seara! Locuim in mediul rural, iar de curand sotul meu a deschis in curte un depozit de materiale de constructii, sub forma de PFA.Nu am cerut acordul ... (vezi toată discuția)