avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social intr-un județ iar punctul de lucru in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social intr-un județ iar punctul de lucru in alt județ

Buna ziua! Am o problema asemănătoare cu ceea ce am găsit aici,sper sa găsesc un răspuns care sa ma ajute in rezolvarea problemei.Am sediul firmei intr un județ iar punctul de lucru in alt județ.Niciodată nu am avut punct de lucru in județul in care este sediul firmei.La începutul acestui an am sesizat ca s-a pus poprire pe contul firmei de către primăria orașului unde își are firma sediul social.Când m-am prezentat la Primarie am aflat ca figurez cu o datorie acumulata in mulți ani pentru salubritate .Timp in care eu am plătit salubritatea pentru punctul de lucru la primăria de care aparțin.Deși am fost la Registrul comerțului si am scos istoricul firmei pentru a putea dovedi ca nu am funcționat niciodată cu punctul de lucru pe acel oraș.,cu toate astea trebuie sa plătesc toată suma de bani.Abia acum am făcut o cerere sa nu se mai factureze de acum înainte .Întrebarea mea este:ce trebuie sa fac,unde sa ma adresez pentru a-mi fi anulată acea datorie din anii din urma.Poprirea de pe contul firmei m i s a spus ca va fi ridicată doar după ce plătesc suma chiar dacă eu am dovedit ca nu am funcționat niciodată in acel oraș,decât cu sediul social,in condițiile in care ei au calculat 6 persoane angajate la firma mea.Va rog frumos,ma poate ajuta cineva cu informații?
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, ... irinacrc irinacrc Buna ziua. Mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, cu activitatea la client. Sediul firmei este locuinta mea. Cand ni s-a eliberat avizul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita srl - e posibil? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna seara, am un SRL-ma ocup singura de acest magazin-eram eu si sotul meu in acte, dar acesta a decedat si am ramas singura. am ceva datorii la stat, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa deschid firma in constanța! comert cu amanuntul ... Gabigeo Gabigeo Buna ziua! Vreau sa deschid firma in Constanța! Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si ... (vezi toată discuția)