avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transfer auto intre sectoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transfer auto intre sectoare

Transfer auto intre sectoare

Buna seara, am facut online in Avansis cerere de transfer auto (evidenta taxe si impozite) din sector 5 in sector 4.
In 23 decembrie am primit mesaj ca este in procesare, si de atunci nimic.
Care este termenul de solutionare? ( in aplicatie nu gasesc nimic legat de durata transferului).

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Transfer/compensare impozit pentru persoane fizice robert_filip robert_filip Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru pentru clarificarea urmatoarei situatii: Pana in anul 2010 am locuit cu parintii in sectorul 4, apoi m-am mutat in ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Buna seara reprezint o Intitutie Publica - Persona Juridica Am 3 masini care au fost date, vandute, diverse nu se stie pe unde sunt nu mai exista la noi ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto schimbare domiciliu V@loro$u V@loro$u Buna seara, Recent mi-am schimbat domiciliul de la vechea adresa din Constanța în București Sector 2. Având în vedere xa dețin o mașină pe vechea ... (vezi toată discuția)