avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare ilegala ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare ilegala ?

Buna ziua, vand de ceva vreme topup pe jocuri video online mai ieftin. Pe scurt, oamenii imi platesc mie o suma de bani mai mica decat ce este pe jocul respectiv pentru a primi niste puncte speciale. Ideea este ca am profit mic din acest lucru (nu fac mai mult de 500 de lei pe luna) stiu ca ar trebui sa am o firma dar daca pun taxele de contabil si ce mai trebuie nu mai ies cu nimic. Se poate face un pfa pentru asta sa zic si sa platesc o suma din profitul acela ? Sau merita sa ma complic cu o firma avand profit asa mic ?

Alte discuții în legătură

Vanzare cu profit mic Nik123 Nik123 Buna ziua, vand de ceva vreme topup pe jocuri video online mai ieftin. Pe scurt, oamenii imi platesc mie o suma de bani mai mica decat ce este pe jocul ... (vezi toată discuția)
Organizare eveniment georgeldan georgeldan Salutari tuturor, intrebarea mea se rezuma la : Ce acte sunt necesare pentru organizarea unui eveniment de tip turneu al unui joc online, acesta fiind cu taxa ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor în următoarea situație ami_m ami_m Buna ziua, Dacă este posibil, aș dori să mă lămurească și pe mine cineva dacă și cum trebuie declarate veniturile în următoarea situație, astfel ... (vezi toată discuția)