avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am o rulota cu cafea pe care o folosesc in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am o rulota cu cafea pe care o folosesc in regim ambulant ...

Buna ziua. Am o rulota cu cafea pe care o folosesc in regim ambulant pe un domeniu privat. Eu stiam ca pentru asta nu am nevoie de acord de functionare dar politia locala insista ca am nevoie. Mentionez ca la un moment dat satul de gura lor mi-am facut d

- reveniți cu completări -
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Domeniul public vrdnt vrdnt Buna ziua , In fata proprietatii mele , domeniul public , se pot desfasura activitati economice ( vanzator ambulant , rulota , chiosc ) , fara acordul meu? (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulota auto cu functiune birou chompin chompin Buna ziua, Recent, am inceput o activitate de prestari servicii de decarbonizare motoare auto, cod CAEN 4520; deoarece activitatea de baza nu necesita ... (vezi toată discuția)