avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Cine e binevoitor să-mi răspundă la o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Cine e binevoitor să-mi răspundă la o întrebare ...

Bună seara! Cine e binevoitor să-mi răspundă la o întrebare : în mai 2024 o cunoștință primește dosar penal pentru conducere fără permis, iar în februarie 2025 primește un an cu suspendare. Ce pedeapsă poate primi, dacă tot în 2024, luna octombrie, a fost prinsă din nou fără permis? Se poate lua cu suspendare sau e caz de închisoare cu executare? (legile s-au modificat, am înțeles, în iunie)

Alte discuții în legătură

Am o nelămurire, domnule avocat, dacă m-ați putea lămuri, ... Nicolas1211 Nicolas1211 Am o nelămurire, domnule avocat, dacă m-ați putea lămuri, vă rog frumos : în mai 2024 o cunoștință primește dosar penal pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Buna seara,as avea si eu o intrebare si as aprecia amabilitatea ... Matei D Matei D Buna seara,as avea si eu o intrebare si as aprecia amabilitatea persoanei/persoanelor care imi vor raspunde: Am primit sentinta de inchisoare cu suspendare 2 ... (vezi toată discuția)
Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)