avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sunt ong Asociația Ortodox și aș vrea să vând ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sunt ong Asociația Ortodox și aș vrea să vând marfa pe tren

Buna dimineața. Am o întrebare
Ca sa pot vinde marfa adică vânzător ambulant pe tren ... menționez că sunt ong Asociația Ortodox și aș vrea să vând marfa cruciulițe iconițe brelocuri lanterna...vânzător ambulant. Ce acte trebuie. Cum trebuie sa procedez. Va rog frumos.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare pentru vânzător ambulant pe strada ... Costy910 Costy910 Ce documente sunt necesare pentru vânzător ambulant pe strada pe tren . Menționez că nu vând alimente. Vreau sa vând lucruri mărunte precum ar fi ... (vezi toată discuția)
Avizul de însoțire a marfii. Flo87vmx Flo87vmx Bună ziua Am nevoie de ajutorul dumneavoastră La câteva întrebări mulțumesc anticipat 1- Dacă în avizul de însoțire a marfii este specificat ... (vezi toată discuția)
Am înființat un ong. Părinte Casian Părinte Casian Am înființat un ong. Asociația Ortodox Sf Imparati Constantin și Elena Bacău Când am înființat acest ong am pus la dispoziție un spatiu birou. La ora ... (vezi toată discuția)