avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am si eu o intrebare. Am facut acum 10 ani ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am si eu o intrebare. Am facut acum 10 ani in urma ...

Buna ziua, am si eu o intrebare.
Am facut acum 10 ani in urma un credit la Provident in valoare de 1000 de lei pe care nu l-am achitat. Am verificat in biorul de credit si in fiecare luna imi pune litera L la istoric. Intrbarea mea este, daca discut cu cei de la provident si achit creditul + dobanda, ei imi pot sterge istoricul din biroul de credit?

Alte discuții în legătură

Restante nejustificate in biroul de credit Krankhaus Krankhaus Buna ziua,am încercat sa fac o refinanțare la brd dar nu am reușit din cauza ca sunt raportat in biroul de credit de către Provident cu întârzieri mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut la provident un credit in 2013, la care am ... Lessie Lessie Buna ziua. Am avut la provident un credit in 2013, la care am fost rău platnic, având întârzieri la plata, însă s-o achitat creditul in totalitate. Acuma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am luat un împrumut în urma cu 2 ani de la provident ... Grigoroiu ileana Grigoroiu ileana Buna ziua!Am luat un împrumut în urma cu 2 ani de la Provident si dupa mari intarziere la plata m-au raportat la biroul de credit.De 1 an m-au preluat cei de ... (vezi toată discuția)