avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit o hotărâre ce anulează o condamnare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit o hotărâre ce anulează o condamnare anterioară ...

Am primit o hotărâre ce anulează o condamnare anterioară însă tot apare in cazier condamnarea anterioară ?! Cui trebuie sa ma adresez ptr ștergerea cazier ?!Multumesc

Alte discuții în legătură

Cat timp am cazier? danielpopescu12121991 danielpopescu12121991 Buna ziua, in decembrie 2015 am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului, pana in decembrie 2017, moment dupa care ... (vezi toată discuția)
Interesat - cazier curat lupudumit lupudumit Am fost condamnat la 1,6luni cu suspendare si 3ani termen incercare in 2006 cind scot cazierul mi se trece tot in el ce trebuie sa fac sau cum pot sa fac sa am ... (vezi toată discuția)
Stergere condamnare din cazier - ambasada ce info poate obtine? dab_2010 dab_2010 Buna ziua, Dupa o condamnare de 3 ani cu suspendare, cazierul a fost sters, e curat. Au trecut mai mult de 8 ani de la accidentul auto. Pt emigrare in ... (vezi toată discuția)