avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta? Am ...

Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta? Am fost concediată pe art. 61 lit C. Am depus actele pentru somaj și a trebuit sa complectez un formular ,că nu dețin terenuri sau alte venituri. Am declarat ca eu iau o pensie de văduvă din Germania de 56 E și atunci doamna de la ghișeu a spus ca ea crede că nu mai pot primi somaj. Acum întreb de ce atunci eu cotizez la starul Român din moment ce nu beneficiez de nimic ? Casa de pensi spun ca pensia de văduvă nu trebuie sa aibă nici o treaba cu somajul! Mă puteți ajuta cu un răspuns vă rog? Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Drept de somaj ContSters79003 ContSters79003 buna seara! as avea dreptul la somaj daca am o srl dizolvata? (vezi toată discuția)
Somaj catalinavulpe74 catalinavulpe74 buna ziua in ultimi 3 ani am beneficiat de concediu medical pentru ingrijirea copiluli bolnav , copilul a fost tratat intr-o clinica din Berlin unde ma aflu ... (vezi toată discuția)
Din crestere copil in somaj? stelutamonica stelutamonica Am urmatoarea intrebare:o doamna care a fost in crestere copil poate intra acum in somaj? (vezi toată discuția)