avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ce demersuri si unde ar trebui sa le fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ce demersuri si unde ar trebui sa le fac pentru ...

Buna ziua,
Ce demersuri si unde ar trebuii sa fac pentu a face cadstrul si intabularea unei case unde compartimentarea nu corespunde cu proiectul. Mentionez ca receptia finala a fost facuta cu compartimentarea care nu corespunde proiectului. De unde trebuie sa incep demersurile pentru a putea face intabularea.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Compartimentare casa schimbată total Nick9n Nick9n Bună ziua. Am găsit o casă de cumpărat, însă compartimentarea casei, potrivit documentelor de la intabulare, nu corespund cu ce am văzut la fața ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate a ambilor soti nicoletao nicoletao Buna ziua Sotul meu inainte de casatorie detinea in propritetate un teren, dupa incheierea casatoriei am contractat un credit de nevoi pers. fara ipoteca si ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar o casa prin programul prima casa anytza_07 anytza_07 Buna Casa ce ne-o dorim este in rosu are 2 camere bucataria si baia doar tencuite iar 2 camere nu sunt tencuite. Nu vor de la primarie sa ne faca receptia la ... (vezi toată discuția)