avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mă gândesc să deschid un second-hand cu haine, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mă gândesc să deschid un second-hand cu haine, mobil.

Bună ziua, mă gândesc să deschid un second-hand cu haine, nu ași vrea sa fie unul static. Mă gândesc la un magazin mobil într-o mașină cu care sa merg din loc în loc.
Problema este ca nu găsesc pe nicăieri informații dacă este posibil și legal asa ceva. Dacă are cineva informații în acest sens? Mulțumesc tare mult
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - societate nou infiintata + activitate Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna, Ma intereseaza pentru a deschide un magazin cu haine si incaltaminte second hand dar si noi; ce imi recomandati? SRL vreau din start... sa-l fac ... (vezi toată discuția)
Second hand vero_abytza vero_abytza BUNA ZIUA.AM SI EU O INTREBARE LEGATA DE DESCHIDEREA UNUI MAGAZIN SECONND HAND.AS DORI SA STIU CUM ESTE MAI AVANTAJOS SA DESCHID SOCIETATEA ?.AR FI MAI ... (vezi toată discuția)