avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt de trei ani in proces cu tatăl ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt de trei ani in proces cu tatăl fetiței mele ...

Buna ziua,
Sunt de trei ani in proces cu tatăl fetiței mele, rezident in Franța, pentru custodie și pensie alimentara.
Suntem in impas, nu se finalizează procedura cu asistenta sociala la reședința lui din Franța nici după trei adrese de la Ministerul Justiției din România către administrația de acolo.
Nu exista o altă modalitate de a încheia acest proces lung și dureros?

Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
Anca C…, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva minor 4 ani actualmente in italia nellypac nellypac Buna ziua,am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta,Eu traiesc in italia si am o fetita de 4 ani(nu sunt casatorita cu tatal fetitei)sutem despartiti din 2014 ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor ContSters224480 ContSters224480 Reincredintare minor prin decizie definitiva si irevocabila in ce conditii poate fi atacata ?Am primit incredintarea minorului in urma cu 5 ani ,azi fostul sot ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara in alta tara micmaria micmaria Incepand cu data de 01.01.2014 tatal fetitei mele nu mai plateste pensie alimentara. Copilul meu are 9 ani iar pensia alimentara a fost stabilita de catre o ... (vezi toată discuția)