avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, pt a inchiria permanent pt locuit un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, pt a inchiria permanent pt locuit un apartament in ...

Buna ziua, pt a inchiria permanent pt locuit un apartament in Cluj-Napoca pe SRL, este nevoie de punct de lucru acolo si de acordul vecinilor sau a administratorului? Mentionez ca apartamentul este pe persoana fizica si as face un contract de comodat pe SRL.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Punct de lucru sau nu. deduc cheltuieli? Adyonela Adyonela Buna ziua. Am o intreprindere individuala cu sediul social la Sulina. Ca si cod CAEN am activitati de consultanta si manangement in afaceri. Am incheiat un ... (vezi toată discuția)
Apartament obtinut prin comodat se poate inchiria mai departe? nicumenu nicumenu Buna ziua. Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: SC X SRL are un contract de comodat pentru un apartament, cu o persoana fizica care este plecata in ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru pfi inregistrat doar la anaf Revo71 Revo71 Buna ziua, am cateva nelamurii in legatura cu procesul pe care trebuie sa il urmez ca sa functionez legal, o sa descriu mai intai situatia pe ... (vezi toată discuția)