avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia o mașină de la impozit daca nu dețin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia o mașină de la impozit daca nu dețin nici un ...

Cum pot radia o mașină de la impozit daca nu dețin nici un act.?Masina a fost vândută acum 20 de ani fara contract de vânzare cumpărare.Ea fizic nu mai exista Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit gaby&zlato gaby&zlato Buna seara. Sotul meu a decedat in luna iulie 2017 si am deschis succesiunea dar nu se poate continua din cauza unor impozite auto neplatite. Masinile nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa scot o masina de la impozit fara acte? andrrra andrrra In 2015 am fost de acord sa transfer o masina pe numele meu, pentru a ajuta pe cineva - fara acte de vanzare cumparare, fara sa primesc actele masinii, fara ... (vezi toată discuția)
Cum radiez autoturismul? dorcriss dorcriss Buna ziua, ma numesc CRISTEA Dorin si sunt din Bucuresti> Am vandut o masina acum 12 ani si i-am pierdut urma. Am facut un act de vanzare - cumparare de mana ... (vezi toată discuția)