avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RELUARE EXECUTARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RELUARE EXECUTARE

Buna ziua , va rog ma poate lamurii cineva?stiind ca executarea silita a fost desfiintata

Blroul de Cadastru şl Publicitate Imobillară
Incheiere Nr. 70437 / 1 7-1 0-2024
DIN ARHIVA ELECTRONICA
Dosarul nr. 70437 / 17-10-2024
INCHEIERE Nr. 70437 Registrator ... Asistent: ....
Asupra cererii introduse de BEJ privind Notare in cartea funciara, in baza: -Act Administrativ nr.278/2024/17-10-2024 emis de BEJ I C; -Hotarare Judecatoreasca nr.18.../280/2024/07-10-2024 emis de Judecatoria Pitesti; fiind indeplinite conditiile prevazute la art. 29 din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, tariful achitat in suma de 75 lei, cu documentul de plata: -Dovada plata card online nr.10445/17-10-2024 in suma de 75 pentru serviciul avand codul 241 Vazand referatul asistentului registrator
DISPUNE
Admiterea cererii cu privire la: - imobilul cu nr. cadastral 8..., inscris in cartea funciara 8... UAT Stefănesti avand proprietarii: C C in cota de 1/2 de sub B.1, CC in cota de 1/2 de sub B.2, C Cin cota de 1/2 de sub B.6; - se notează urmarirea silita imobiliara din dosarul de executare nr. 2../2024 al BEJ I C, pentru recuperarea sumei de 12.230 EURO (la cursul BNR din ziua platii), reprezentand debit, la care se adauga suma de 8.446 lei reprezentand cheltuieli de executare asupra A.1, A1.1, A1.2 in favoarea C. C. LILIANA, sub C.2 din cartea funciara 8... UAT Stefănesti;
Prezenta se va comunica părţilor: BEJ I C, C. C., C. C. LILIANA
Cu drept de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Biroul de Cadastru si Publicltate Imobiliara Pitesti, se inscrie in cartea funciara si se solutioneaza de catre registratorul-sef
Data soluţionării, Registrator, Asistent Registrator,
Am primit aceasta incheiere in urma cu 2 zile
Executarea silita inceteaza când primiti o incheiere din partea executorului care specifică clar acest lucru. Ati primit o asemenea incheiere? Puteți să apelați la un avocat pentru a vă ajuta.
eu sunt creditorul , nu am primit nimic de la executor , doar ce am arata mai sus.Asta nu inteleg , acum se repune in executare ?Din noiembrie si pana acum nu am primit nimic , doar ca a fost incuviintata executarea in luna noiembrie.Sa inteleg ca executorul pentru as recupera cheltuielile de executare , va pune in executare toata suma , 12320 de euro si 8446 lei cheltuieli executor?
pentru recuperarea sumei de 12.230 EURO (la cursul BNR din ziua platii), reprezentand debit, la care se adauga suma de 8.446 lei reprezentand cheltuieli de executare asupra A.1, A1.1, A1.2 in favoarea C. C. LILIANA,

ceciliaelena a scris:

eu sunt creditorul , nu am primit nimic de la executor , doar ce am arata mai sus.Asta nu inteleg , acum se repune in executare ?Din noiembrie si pana acum nu am primit nimic , doar ca a fost incuviintata executarea in luna noiembrie.Sa inteleg ca executorul pentru as recupera cheltuielile de executare , va pune in executare toata suma , 12320 de euro si 8446 lei cheltuieli executor?

Vorbiti cu executorul, vedeti acea incheiere de incetare a executarii, ca nu inteleg.

Buna ziua, asta este ca nici eu nu înțeleg , executorul nu mi răspunde eu sunt plecata din tara
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Vorbiti cu executorul, vedeti acea incheiere de incetare a executarii, ca nu inteleg.

Alte discuții în legătură

Modificare in cartea funciara alexcata alexcata Buna ziua, Nu am timp momentan sa ma duc la oficiul de cadastru sa-i intreb exact ce reprezinta cererea primita, pun aici o parte din cerere poate ma puteti ... (vezi toată discuția)
Impartire bani din vanzare imobil la licitatie- cat timp ne asteapta executorul sa venim cu o decizie definitiva de obligare la plata a debitorului? andreistan andreistan Buna ziua, Suntem asociatie de proprietari, unul din proprietari este executat silit de catre o banca. Peste 3 saptamani va avea loc cea de-a doua ... (vezi toată discuția)
Lamuriri cu privire la un extras de carte funciara, intabulare drept de proprietate absent pentru unele corpuri de cladire luciantiseanu luciantiseanu Buna ziua! Continuand aventura mea in incercarea de a-mi cumpara o casa (am mai postat o intrebare pe acest subiect), impreuna cu banca am descoperit o noua ... (vezi toată discuția)